Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 juni 2017

D66: niet automatisch groei Eindhoven Airport

Op dit moment kunnen niet al verstrekkende uitspraken worden gedaan over de uitbreiding van Eindhoven Airport. In de regio moet hierover eerst een maatschappelijk debat worden gevoerd. Dat was de strekking van een motie die D66 tijdens de raadsvergadering van 23 mei indiende. De motie werd unaniem aangenomen.

In het Eindhovens Dagblad van 1 juni stond een artikel over gemeenten waar vergelijkbare moties zijn aangenomen. Helaas werd Best hierbij over het hoofd gezien.

Op 31 mei brachten raadsleden en burger/commissieleden van D66 uit de regio een werkbezoek aan Eindhoven Airport. Ook een raadslid van D66 Best was hierbij aanwezig. Tijdens het bezoek was er volop de gelegenheid om vragen te stellen aan directeur Joost Meijs van Eindhoven Airport.