Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 25 juni 2017

D66-leden enthousiast over nieuwe Culturele Hotspot

Op vrijdagavond 23 juni kwamen D66’ers uit Best bij elkaar in de nieuwe Culturele Hotspot van Best. De ledenbijeenkomst was bedoeld om bij te praten over actuele ontwikkelingen en vooruit te blikken op de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Ook werden we in de Culturele Hotspot rondgeleid door een van de eigenaren van het gebouw. Iedereen was erg onder de indruk van de metamorfose van de voormalige Rabobank. Het gebouw is licht, ruim en doordacht ingedeeld. Er zijn prachtige muzieklokalen en cursusruimten gemaakt. Ook het nieuwe onderkomen van Best Duurzaam, sinds kort een van de huurders in de Hotspot, hebben we bekeken. Een blikvanger bij de entree is ‘De Bank’, waar je onder andere een heerlijk kopje koffie kunt krijgen. Complimenten aan alle mensen voor het geweldige werk dat is verzet. En veel succes!