Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 10 maart 2018

D66’ers actief bij NLdoet

Op zaterdag 10 maart staken onze raadsleden KlaasJan van Hees en Pieter Meeuwis, evenals onze wethouder Peet van de Loo, hun handen uit de mouwen in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet wordt elk jaar georganiseerd door het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Pieter Meeuwis en Peet van de Loo waren actief in de wijk de Leeuwerik. Daar gingen vrijwilligers onder het motto ‘Leeuwerik schoon met een bloemetje’ de wijk in om zwerfvuil op te ruimen en andere activiteiten uit te voeren. Voor wethouder Van de Loo reden om de initiatiefnemers te verrassen met een duurzaam bloemetje.

Raadslid (en lijsttrekker) KlaasJan van Hees hielp bij ‘Buutvrij voor de hele pot’ aan de Heuveleindseweg met allerlei klusjes op het buitenterrein.

Het Eindhovens Dagblad besteedde in een artikel aandacht aan de opruimactie in de Leeuwerik.