Steun ons en help Nederland vooruit

“D66 is een stabiele factor in de Bestse politiek en heeft het vertrouwen van veel kiezers. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 sprong D66 van één naar vier zetels, mochten we een wethouder leveren en kwam ik in de gemeenteraad. Om als politicus een band te krijgen met je kiezers is durf nodig, goede communicatie en transparantie. D66 gaat voor een vitale democratie, wil open zijn over keuzes en overlegt graag met inwoners.

In de afgelopen vier jaar hebben we veel voor elkaar gekregen, waaronder een mooi verbeterd centrum, een culturele hotspot en meerdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Ook heeft Best nu een stevige positie in de samenwerkingsverbanden in Zuidoost-Brabant en Brainport. Een sterk en gezond Best, daar wil ik aan blijven werken. Een duurzaam dorp van formaat met kansen voor bedrijven, zorg voor ons buitengebied en een een stevige positie in de regio. We streven naar een compleet en sociaal Best, een vitale gemeente voor jong en oud. Ik heb er zin in om als lijsttrekker de verkiezingen in te gaan!

Mijn achtergrond: geboren in 1975 in Eindhoven, al vele jaren woonachtig in Best. Tijdens mijn studie aan de Design Academy ben ik gaan samenwerken met vormgever/fotograaf Jan Swinkels uit Best. Dit heeft geleid tot het bedrijf Swinkels van Hees. Werk, politiek en vrije tijd lopen door elkaar: tentoonstellingen, musea en theatervoorstellingen zorgen voor veel inspiratie. Koken en samen eten staan in mijn leven centraal. Voor mij is de eettafel dé ontmoetingsplaats voor gedachtenwisseling en verdieping van vriendschappen.”

Bekijk in dit filmpje wat KlaasJan je nog meer wil vertellen.

 

Meer van KlaasJan van Hees, Raadslid